17 دی 1402

در صورت تخلف مسئولیت با چه کسی هست؟

دسته بندی : حقوقی | دستور موقت
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام من ماشین به اقایی قسطی فروختم یه قرداد تو خونه با هم نوشتیم ماهیانه 7000000تومان قسط پرداخت کنه 2ماه داد الان 2ماهه قسط پرداخت نکرده تلفنم جواب نمیده خونشم عوض کرده رفته جای دیگه ادرس ازش ندارم شکایت کردم بابت پرداخت نکردن قسط ابلاغیه فرستادن ولی نیومد الان با اون پلاک که به اسم منه خلافی انجام بده گردن کیه ممنون میشم جواب بدید

پاسخ کارشناس حقوقی :

کاربر گرامی با سلام؛ با توجه ب معامله واقع شده بهتر است علاوه بر پیگیری دعوای خود دادخواست دیگری مبنی بر الزام ب فک و تعویض پلاک بطرفیت ایشان مطرح نمایید تا رسیدگی و تصمیم لازم اتخاذ گردد.ضمنا جهت عدم تضییع حق ضمن دادخواست تقاضای دستور موقت برای توقیف خودرو نمایید تا زمان رسیدگی ب دعوای شما و اقدام لازم دستکم خودرو توقیف شود.اگر تخلف یا جرمی با پلاکی ک بنام شماست مرتکب شوند قطعا در موضوع به دردسر خواهید افتاد موید باشید