برای تقاضای دستور موقت چه کنم؟

دسته بندی : حقوقی | دستور موقت
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سلام
برای تقاضای دستور موقت برای گرفتن ماشینی که 21 ماه است به اسم من است ولی پدرم آن را با تمام مدارک و اسنادش به شهر دیگری برده و از ماشین استفاده میکند ، چکاری باید انجام دهم ؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

کاربر گرامی با سلام؛ در جهت اخذ دستور موقت نسبت خواسته خود میبایست از طریق دفاتر خدمات قضایی وفق مستندات دادخواست ب ثبت برسانید تا به مرجع ذیصلاح ارسال و در اسرع وقت تصمیم گیری شود موید باشید