19 دی 1402

مطالبه وجه چک و تامین خواسته

دسته بندی : حقوقی | تامین خواسته
امین یزدان پناه
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر مبلغ چکی ک برگشت زدم 2350 بودوایزی ام بهش ندارم پارسال ازم پسته برده با پول پسته ام خرید فروش میکرده سودی بمن میداده ..دوم همین برجی برگشت زدم نهم ب‌دادگاه رسیده توقیف س تا ازماشینای صاحب چکم رو گرفتم و نتونسم ماشینارو پیدا کنم و بعد کلی پیگیری صاحب چکم اومده کنارم میگه یک هفته بهم مهلت بده منم گفتم باید ی ماشین 3ملیاردی بهم بگیری و سندشو ب دستم برسونی تا رضایت بدم ...حالا میخام ببینم تو این یک هفته نره این اقا هرچی بنامش هست بزنه بنام یکی دیگع و دردسر بمن درست کنه ..اگه برم دادگاه چند روزه میتونم حکم جلبشو بگیرم ...جلو حسابا صاحب چکم تو بانکی ک برگشت زدم بازه فقط نمیتونه چک ثبت کنه !!!!...بنظرتون چکار کنم صاحب چکم وضع اوضاش خوبه زمین پسته ب فروش گزاشته پول ب دستش میرسه چجوری میتونم سریع بیرون دادگاه سند ماشینو بگیرم و مابقی پولشو پسته بهش بدم .. لطفا راهنماییم کنید کارم قانونی باشه ... میخام هرچی سریعتر ماشینی بخرم تا گرون نشده تشکر...وکیلم دارم تو دادگاه بهم گف میتونم چار روز دیگه جلبش کنم لطفا راهنماییم کنید سریع رضایتشو بدم مرسی

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر گرامی شما فقط میتوانید تا سقف دعوی خودتون از اموال خوانده را توقیف کنید و مازاد بر آن را نمیتوان توقیف کرد و حال باید شما انتخاب کنید که کدامیک سهل الوصول تر و در دسترس تر هست اون رو به شعبه معرفی کنید ضمنا اگر خودرویی سیستمی توقیف شده باشد مالک نمی‌تواند سند را انتقال دهد.موفق باشید