20 دی 1402

جرم جعل و استفاده از سند مجعول

دسته بندی : کیفری | استفاده از سند مجعول
محمدعلی زارع
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
من در یک مجموعه بيمارستاني کار میکنم در مجموعه خصوصی تصویر برداری ویک نامه از طرف رئیس مرکز به داروخانه زدم که دارو های مورد نظر رو به ما بدن و مهر و امضا کردم بعد در مجموعه طبق حادثه کاری بینی من شکسته و چون مرکز بیمه حوادث ندارد باید از کارفرما شکایت کنم و ایشون هم گفتن اگه شکایت کنی منم به عنوان جعل از شما شکایت میکنم
من تا بحال هیچ سابقه ای نداشتم
پزشکی قانونی هم بعد از دیدن مدارک نامه برای کلانتری زده و خسارت مشخص کرده
حالا میخوام بدونم که کارفرما شکایت کنه چه مشکلی پیش میاد ایا فقط خسارت ایشون رو باید بدم یا زندانی هم داره
البته دارویی هم که گرفته شده به هیچ کس آسیبی نرسیده دارو برای خودم بوده
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

درود بر شما اگر نامه‌ای که شما تنظیم کرده باشید از طرف مدیر مرکز نبوده است و بدون اجازه و با استفاده از مهر ایشان و یا تقلید امضای ایشان صورت گرفته باشد امکان اینکه به جرم جعل و استفاده از سند مجعول محکوم شوید وجود دارد