14 اسفند 1402

جعل سندواستفاده ازسندمجعول

دسته بندی : کیفری | استفاده از سند مجعول
رضا جمشیدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید
تکه زمینی به متراژ پنج هزار مترار هست که میزان کسانی که سهم دارند نزدیک 50 نفر هستند حالا هرکی به هر اندازه ای
شخصی از چند وارث دیگر متراژی خریداری کرده و با سهم خود تکه زمینی که مشاعی بوده را مفروز و مجزا میکند
و تبدیل به سه تا پلاک میکند که یکی از انها را بنده خریداری کردم و در حال ساخت هستم (دو طبقه که فقط سقف زدم )
حالا بقیه وراث میگویند که این سند تک برگ که 700 متر هم هست جعلی هست ولی خود فروشنده میگوید که دستور دادگاه هست
حالا بافرض اینکه جعلی باشد تکلیف من خریدار چی میشود

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام فکرنمیکنم که سندتون جعلی باشه درصورتی که جعلی باشدشمابه دفترالکترونیک خدمات قضایی مراجعه وشکایت کیفری جعل و استفاده ازسندمجعول وسایرشکایات کیفری دیگری نیزمیتوانیدازشخص فروشنده مطرح نمایید