25 دی 1402

سوءاستفاده از پرونده طبابت.

دسته بندی : کیفری | استفاده از سند مجعول
عبدالمجید عبدی دزفولی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

بنده پزشک عمومی دارای پروانه تهران هستم که به تازگی متوجه سواستفاده از کپی پروانه پس از فسخ قرارداد با کلینیک شده و هم چنین با وجود عدم تخلف از جانب من از سوی معاونت احضار شده ام که قبل از تحویل پرونده به تعزیرات، توضیحات خود را ارائه دهم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام شما ضمن احضار استطلاع بعمل بیاورید که علیرغم فسخ قرارداد با کلینیک چه سوء استفاده ای از پروانه طبابت شما شده که ضمن شکایت از کلینیک پاسخگویی مرجع احضار شونده باشید.موفق باشید