27 دی 1402

استفاده از سند مجعول

دسته بندی : کیفری | استفاده از اوراق مجعول
حسن شاکری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت به خیر خیلی نگران هستم لطفا اگه میتونید کمکم کنید
یکی از دوستان چند ماه پیش گفت میتونید مجدد وام ازدواج 360میلیونی بگیرید شرطش اینه که سال88طلاقتون رو ثبت میکنن و شما مجددا ازدواج میکنین اینطوری میتونید وام ازدواج بگیرید30میلیون هم باید بدین ما هم که خیلی گیر بودیم این کار رو انجام دادیم حالا گندش در اومده و سر دفتر رو که روحانی هم بوده گرفتن و مرتب برای ما ابلاغیه میاد و میگن که در صورت نیاز به شما اعلام میشه وپرونده رواز این شعبه به شعبه های دیگر استان مرکزی منتقل می‌کنند ضمنا ما خودمون تهران هستیم به نظر شما چی میشه من کارمند دولت هستم وخیلی نگرانم ببخشید که طولانی شد خاستم کامل تو جریانتون بذارم ممنونم از حسن توجهتون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام در حال حاضر اتهاماتتون مشخص نیست که پیش بینی دقیقی انجام بدیم اما جعل اسناد رسمی ، استفاده از اسناد مجعول اصلی ترین اتهامات شماس اما الان بهتره به جای استرس و نگرانی یک وکیل بگیرید و به محض تفهیم اتهام خودتون رو دفاع اماده کنید که تا حد امکان از مجازات در امان بمانید.