01 بهمن 1402

تزویر و اضافه نمودن بندی به قرارداد

دسته بندی : کیفری | استفاده از اوراق مجعول
یاسمین افشاری فرد
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام بنده ملکی را به یک بنگاه دار فروختم و نصف پول آن ا دریافت کردم بخاطر اعتمادی که بهش داشتم هر سه نسخه قولنامه پیش بنگاه دار مانده بود ولی از قولنامه عکس گرفتم .بعد از چند روز که برای دریافت قولنامه و اجعه نمودم ایشان متنی را به قولنامه اضافه کرد لطفاً راهنمایی کنید تکلیف چیست ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر گرامی چنانچه ایشان از قرارداد و بند مذکور سو استفاده نموده و بر علیه شما استفاده نمود می توانید ادعای جعل و تزویر در مفاد قرارداد را مطرح نمایید.