04 بهمن 1402

دستور توقیف برای خودروی خریداری شده

دسته بندی : حقوقی | رفع اثر از اموال توقیفی منقول
حبیب جوادی اصل
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
بنده یه خودرو 206 خریدم و چون یه چک بابتش داده بودم سند به نامم نزدن بعد از اینکه پولشون رو دادم اومدن دفتر خونه به بنده وکالت تعویض پلاک دادن، تمام هزینه هایش مثل نقل و انتقال و مالیات و عوارض شهرداری تو دفتر پیشخوان و خلافی به صورت آنلاین ازشون گرفتم، حالا رفتم تعویض پلاک میگه ماشین شکایتی داره ،. اونم اینکه صاحب پلاک با خانمش به مشکل خورده ، خانمش هم رفته اموالش رو بابت مهریه توقیف کرده ، بهش زنگ زدم میگه از این موضوع اطلاع نداشتم پولم ندارم پس بدم ، و در آخر بلاکم کرد، راهنمایی می‌فرمایید چ کار کنم، و اینکه میتونم از طریق قانونی اقداکنم، به جایی میرسم یا خیر، سپاسگذارم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی اول پیگیری کنید دستور توقیف خودرو از اجرای ثبت صادر شده یا اجرای احکام دادگاه و سپس اعتراض ثالث اجرایی تقدیم کنید اگر تاریخ قرارداد شما قبل از تاریخ صدور دستور باشد از خودروی شما رفع توقیف خواهد شد .