04 بهمن 1402

احضار بدون حکم قضایی

دسته بندی : کیفری | جرایم کارمندان دولتی
حسن شاکری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید ببخشید بنده 1ماه و نیم پیش گوشی و وسایلم توسط ماموران اطلاعات بدون دیدن حکم توقیف و حکم ورود به خانه گرفته شد و بدون هیچ حرفی گفتن هروقت درست بشود زنگ میزنیم که ببری و این هفته و اون هفته میکردن،امروز تماس گرفتم جهت پرسیدن چند سوال مثل. پرونده ام قضایی شده با خیر و اینکه میتوانم حکم توقیف وسایلم رو ببینم در جواب گفتن حتی باید بازداشتم هم میشدم و گفتن برای تکمیل پرونده شنبه به ساختمان اطلاعات بروم میخواستم ببینم چیکار کنم واقعا نمیدونم دیگه باید چیکار کنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام احضار فقط توسط مقام قضایی قابل انجام و غیر این غیر قانونی هستش لذا اولا میتونید به دادستان مراجعه کنید و موضوع رو اطلاع بدید و علیه ماموران شکایت کنید الزامی به حضور در اطلاعات ندارید اگر اصرار کردن بگید فقط از طرق سامانه ثنا براتون ابلاغ بفرستند.