08 بهمن 1402

استفاده از مشاعات توسط یکی از مالکین

دسته بندی : حقوقی | رفع تصرف عدوانی
لیلا اردستانی رستمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
پیرو سوال قبلی بنده تو ساختمان 4 طبقه تک واحدی فقط من پارکینگ سندی دارم و بقیه پارکینگ ندارند یکی از مالک ها همش میگه میخام موتور بزارم و من بهش اجازه ندادم چون ایشون اصلا اینجا ساکن نیست و کلا خونش از اول داده مستاجر خلاصه حق گذاشتن موتور چه پارکینگ چه مشاعات رو نداره.
الان رفته شکایت تصرف عدوانی و ممانعت از حق از من کرده و در واقع چون کلید پارکینگ رو نداره میخواد با این شکایت کلید پارکینگ رو داشته باشه و بتونه موتورشو بیاره داخل.
اول اینکه ایشون حق همچین شکایتی رو داره ؟؟ و اینکه کلید پارکینگ هیچ کارایی برای اون آدم نداره چون پارکینگ زیر زمین هست و می‌ره پایین از در اصلی ساختمان هم امکان ورود افراد با یکی دو پله به پارکینگ وجود دارد و عملا جوری نیست که کسی نتونه بیاد تو پارکینگ. در نهایت حق رو تو این شکایت به کی میدن و چیکار باید کرد؟ لطفاً دقیق راهنمایی کنید ممنون میشم فقط هم همین یک مالک لج کرده و اینجوری می‌کنه دو مالک دیگر هیچ مشکلی ندارن

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی شما باید کلید به او بدهید ولی ایشان حق گذاشتن موتور در مشاعات را ندارد