تصرف عدوانی و ایجاد مزاحمت

دسته بندی : حقوقی | رفع تصرف عدوانی
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
یک هفته هست که یک ماشین در محل پارکینگ شخصی من که در سند به نام من هست پارک کرده و به اخطار های پلیس 110 که جهت صد معبر بوده پاسخ نداده. حداکثر کاری که میتونم انجام بدم چه هست؟ ایا شما میتوانین کمک کنین؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام میتونید هم دادخواست رفع تصرف عدوانی ثبت کنید و پیگیری کنید اما اگر پلیس هم همکاری کرد در معیت پلیس با جرثقیل به پارکینگ ببرید