12 بهمن 1402

مالیات بر ارث جهت ملک متوفی

دسته بندی : مالیاتی | سایر دعاوی
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام.ملک پدری پایان کار نداشت.بعد فوت پدر برای مالیات رفتیم میگن باید پایان کار باشه.ملک کلنگی بالای 30 سال قدمت داره.پایان کار جدید هم باید ساختمان نما بشه راهنمایی میفرمایی لطفا.تشکر

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام - کاربر محترم اگر ملک دارای سند مالکیت باشد نیازی به پایانکار ندارد میتوانید از اداره مالیات بخشنامه یا مواد قانونی را بخواهید اگر بخشنامه بود از طریق دیوان ابطال را بخواهید