مالیات بر ارث

دسته بندی : مالیاتی | سایر دعاوی
محمود رئیسی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام اگر یکی از وراث بعد از مرگ پدر بخواهد یکی از اموال پدر مانند ماشین را بردارد و سهم هر یک از وراث را طبق عرف پرداخت کند مالیات بر ارث همان وسیله نقلیه را چه کسی باید پرداخت کند ؟ تمام وراث یا شخصی که میخواد مبلغ را پرداخت کند و ماشین را به نام خودش سند بزند ؟؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام پرداخت مالیات بر ارث ، بر عهده تمام ورثه است مگر به طریق دیگری توافق گردد