13 بهمن 1402

آیا انکار پس از اقرار قابلیت استماع دارد

دسته بندی : مواد مخدر | حمل و نگه داری
الهه محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با عرض سلام مجدد ،با توجه به توضیحاتی که در سوال قبلی طرح شد و جنابعالی پاسخ دادید،متهم الان نمی تونه عنوان کنه که اقرارش تحت تاثیر القای اطرافیان بوده،و با توجه به سابقه ی خوبی که دارند و استشهاد محلی و درخواست بازدید مجدد دوربینهای فرودگاه ،ثابت کنند که بی گناه هستند؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام و احترام کاربرگرامی همانگونه که همکار محترم راهنمایی فرمودند با عنایت به اقرار صریح ایشان محکوم گشته اند و اصولا مطابق قانون انکار پس از اقرار قابلیت پذیرش ندارد و موارد عنوان شده از مصادیق عدم صحت اقرار نمی باشد. موفق باشید