15 بهمن 1402

اخاذی و دریافت مبالغ بالا

دسته بندی : کیفری | اخاذی
آزاده آقاجانی دلاور
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وادب
پسربنده بادختری دوست شده ودختر به دروغ بیماری سرطان رابهانه نموده ومبالغ بالایی حدود4میلیارد از پسرم گرفته.. حال پسرم باخبرشده که دختر مدیست عقدکرده واصلا مریض نبوده.. ایا میتوانیم از ایشان شکایت نماییم؟ وایا چتهای انها مدرک مستدلی هست؟ متشکرم سریعتربفرمایید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

درود کاربر گرامی بله پسر شما میتواند از آن دختر بابت اخاذی و کلاهبرداری شکایت کیفری نماید و نیز چنانچه رسید واریزی های پول را داشته باشد میتواند در دادگاه حقوقی دادخواست مطالبه و استرداد وجه علیه آن شخص مطرح نماید.