15 بهمن 1402

جعل و استفاده از سند مجعول...

دسته بندی : کیفری | استفاده از سند مجعول
الهه محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام مادر بنده دو ساله فوت شدن یک اپارتمان به نام مادرم بوده. مادرم دارای 5 فرزند است که دو فرزند آن از همسر دوم و همسر فعلی میباشد. و من و دو برادرم از همسر قبلی میباشیم. الان با پیگیری های مختلف متوجه شدم مادرم 9 ماه قبل فوت اپارتمان را به نام دو فرزند خود از همسر دوم و فعلی خود کرده. احتمال جلع سند توسط ناپدری و فرزندانش وجود دارد؟ چون من بعیید میدونم قبل فوت این کارو کرده باشه و احتمال میدم بعد فوت ناپدریم با جلع سند اپارتمان و به دو فرزند خود انتقال داده. ایا امکان ثابت کردن این موضوع وجود دارد؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام و احترام کاربرگرامی درصورتی که سند به صورت ملک بنحو رسمی منتقل گشته است احتمال جعل کمتر می باشد ولیکن بازهم محال نیست و می توانید درصورت عدم تطابق امضا و یا اثر انگشت مرحوم مادرتان در ذیل اسناد تحت عنوان جعل از نامبردگان شکایت نمایید. موفق باشید