16 بهمن 1402

چگونگی مطالبه خسارت معنوی

دسته بندی : مالکیت معنوی | مالکیت معنوی
سهیل فیضی عظیمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام و وقت بخیر، من حدود 9 ماه قبل مقاله آماده چاپی را به یک تیم (که سایت دارند و ادعا کردند که در این زمینه تخصص دارند) واگذار کردم، که از لحاظ متد اماری و نیتیو بودن مقاله من بررسی شود، و هزینه را از طریق سایت به طور کامل پرداخت کردم، کل این فرایند برای فرد متخصص حداکثر 10 روز و برای یک فرد متخصص عادی 20 روز زمان میبرد... الان نزدیک 9 ماه هست که من هیچ پیشرفتی در کار مشاهده نکردم و هیچ چیز تحویل من داده نشده... هربار که پیگیری میکنم یا به بهانه های مختلفی درخواست مهلت میکنند یا اصلا یک ماه یک ماه جواب نمیدهند... میخواستم راهنمایی بفرمایید من باید چطور از حقوق معنوی خودم (زمان از دست رفته و طبعا نوآوری مقاله ام ارزشش کمتر شده) دفاع کنم، و اصلا بحث من مادی نیست که هزینه را پس دهند و بعد نه ماه من به نقطه قبل از صفر برسم... لطفا راهنمایی بفرمایید با تشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام با توجه به اینکه مرجع عام تظلمات دادگستری است برای مطالبه خسارات وارده باید از طریق این مرجع اقدام شود میتوانید پیش از طرح دعوی یا شکایت ابتدا با ارسال اظهارنامه رسمی خواستار انجام کار و مطالبه خسارات شوید.