17 بهمن 1402

تصرف عدوانی/اثبات مالکیت

دسته بندی : حقوقی | رفع تصرف عدوانی
معصومه فرجی
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

با درود
فردی در قطعه زمین متعلق به اینجانب که مالک اولیه هستم(زمین مزبور فاقد سند بوده اما اثبات مالکیت من مشکلی ندارد) شروع به احداث بنا کرده و در مقابل پرسش چگونگی موضوع، اظهار می‌دارد زمین موصوف را بصورت قولنامه ای و پس از چند ید گردش، خریداری نموده(بدون ارائه مدارک). سئوال این است که شکواییه‌ای مبنی بر تصرف عدوانی از آخرین نفر، یعنی شخصی که در حال حاضر زمین را در اختیار دارد به دادگاه ارائه کنم بهتر است یا دادخواست اثبات مالکیت؟ با تشکر از پاسخ دقیق و مبسوط دوستان بزرگوار

پاسخ کارآموز وکالت :

باسلام کاربرگرامی.ابتداشماطرح دعوای تصرف عدوانی راداشته باشیدواگرراهگشانبوددادخواست اثبات مالکیت طرح نماییدموفق باشید.