18 بهمن 1402

درخواست تشکیل جلسه رسیدگی به صورت ویدئو کنفرانس

دسته بندی : کیفری | انتشار عکس و تصاویر و مطالب خلاف عفت عمومی
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام.من 2 سال پیش واسطه معتبر بازی انلاین بودم و مثل اینکه بینشون یک نفر به مشکل خورده حالا پولی حسابم امده نمیدونم چی شده ناراضی بودن در حد 3 میلیون شاید ولی به دروغ به دادگاه گفتن ایشون با جیمیل عکسای مارو پخش کرده همچین چیزی اصلا وجود نداره و من نمیدونستم این شکایتی بوده بعد 2 سال فهمیدم دادگاه بوده و نرفتم و از صداشون صحبت کردیم ضبط دارن میگه 5 میلیون بده رضایت بدیم الان واسه دادگاه راهمون دوره میشه کاری کرد انلاین برگزار شه یا پرونده بیاد شهرمون نریم؟ میگم به اندازه ضرر شما پول میدیم میگن نه بیشتر بده و اینکه الکی درمورد پخش شدن عکساشون توهین کردن و جیمیل دست من اصلا نیس دست خودشونه از‌کسی خریدن دوباره اونو

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم امکان درخواست تشکیل جلسه به صورت ویدئو کنفرانس وجود دارد اما امکان تغییر محل رسیدگی خیر.