19 بهمن 1402

انتشار عکس و تصاویر ومطالب خلاف عفت عمومی

دسته بندی : کیفری | انتشار عکس و تصاویر و مطالب خلاف عفت عمومی
آرمان شرافتی زنگنه
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر خانوم هستم و برای من از دادگاه احضاریه انتشار عکس و تصاویر ومطالب خلاف عفت عمومی اومده میشه راهنماییم کنید که یعنی چی این بصورت مجازی یعنی من خودم عکس ازخودم پخش کردم یا مطلبی استوری وپست کردم؟خواهشا راهنماییم کنید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

موضوع در خصوص انتشار عکس و تصاویر و احتمالا ویدیو های شما از طریق نرم افزار های ارتباط جمعی مانند اینستاگرام است که یا خود اقدام به انتشار این مطالب نموده اید یا دیگران این کار را انجام داده اند