19 بهمن 1402

شکایت رابطه نامشروع از طرف پدر دختر زیر سن قانونی

دسته بندی : کیفری | رابطه نامشروع
سهراب کلانتری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام الان ی چند وقتی هستش ک مزاحمت هایی برای پسر من ایجاد میشه
داستان از این قراره ک ی دختر خانوم نزدیک ب یک سال دنبال پسر من بوده برای اینکه رضایت پسر منو جلب کنه ک باهاش دوست و رفیق شه

و بعد از تلاش های مکرر موفق میشه و چند ماهی با پسر من در ارتباط بوده اونم ب صورت مجازی و چت توی سامانه شاد

نزدیک ب ی هفتس ک پدر دختره متوجه این موضوع میشه و اینطوری ک دوستان و آشنایان و حتی اون دختر خانوم میگه پدرش رفته از دست پسر من شکایت کرده و شکایت نوشته و داخل پیام هاش ب صورت واضح ب این اشاره شده ک اگر این حرفایی ک پدرم میگه رو توی دادگاه نزنم منو میکشه

یکم پیش پسر عمه ی اون دختر خانوم میاد پی وی پسرم از برنامه روبیکا و ادعا میکنه ک پدر دختره اطلاعات پسر منو از ثبت احوال گرفته
این موضوع امکان پذیره؟

اگر شکایت کرده باشه چقدر طول می‌کشه ک ما متوجه شیم ک شکایتی در کار هست؟

الان کاری ک باید کرد چیه؟

اگر شکایت کرده باشن و بتونن ثابت کنن حکمش چی هست؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام اگر دختر زیر سن قانونی باشد پدرش می تواند شکایت کند که در این صورت دخترش نیز به عنوان متهم احضار خواهد شد. اگر دختر بالای 18 سال باشد پدرش نمی تواند شکایت کند و خودش باید شکایت کند. به هر حال با توجه به توضیحات ارائه شده به نظر شکایت نتیجه ای نخواهد داشت.