21 بهمن 1402

تایید رجوع از هبه و ابطال سند رسمی

دسته بندی : حقوقی | تایید رجوع از هبه
علیرضا اسلامی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید عمه من یه زمین 150م داشت 20سال پیش سه دانگ باقولنامه و و کارای دیگه سند به نام مادرم شد تک برگ نبود و دو سال پیش سال 1400 اون سه دانگ دیگه رو به من داد عمه به ما هدیه دادو هیچ پولی رد و بدل نشد داخل قولنامه نوشته تسویه حساب شوده عمه من مشهد زندگی میکرد و ملک شهرستان بود. من با ماده 147 و چاپ در روزنامه در 3نوبت و بقیه کارها سند سه دانگ تبدیل کردم به سند تک برگ 6 دانگ و سند مادرمم همینجوری 6 دانگ کردم. الان سره یه مسائل دعوای پدر مادرم و دعوای بین مادرم و عمه ی من رفته شکایت کرده از منو و مادرم که زمین منو بدین برگردونین آیا با اینکه سند زدیم و پولی رد و بدل نشه میتونه زمین هارو بگیره از ما؟ لطفا توضیح کامل بدین ممنون میشم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام باید اون متنی که فی مابین شما و عمه ی شما نوشته شده رویت بشه اما در حالت کلی اگه به صورت هبه باشه حتی اگه سند هم گرفته باشید میتونه از هبه رجوع کنه اما خوب شما هم راه های مختلفی برای جلوگیری از این مورد پیش رو دارید