21 بهمن 1402

شرط بندی و بسته شدن حساب بانکی

دسته بندی : جرایم سایبری | سایر دعاوی
محسن چوبانی
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام...من خیلی وقت پیش تو سایت شرط بندی بودم به عنوان کاربر...هم پولم رفت هم ایمانم رفت...منم گذاشتم کنار با وجود پول زیادی که باختم...حالا بعد از مدتی یکی از حساب هام رو مسدود کردن و از بانک پیام اومدم بخاطر ظن در شرط بندی حساب شما مسدود شده برای سوال بیشتر به شعبه مراجعه شود..؟ حالا راهنمایی میکنید چه برخوردی با من فریب خورده میشه....؟

پاسخ کارآموز وکالت :

باسلام و احترام در پاسخ به پرسش شما کاربرگرامی به دلیل شرکت در شرط بندی به دستور دادستان حساب بانکی شما مسدود شده و بستگی به اعمالی که شما انجام دادین داره و اعمال سایت شرط بندی که آیا شما مطلع بودین یانه که با بررسی قاضی احراز میشه این موضوع در کلیت نگران نباشین بهتر است از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید تا توضیحات کامل داده شود