04 اسفند 1400

مطالبه خسارت تصادف رانندگی

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
نازنین زهرا الهی مهر
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر.امکانش هست در مورد یه مشکلی که برام پیش اومده راهنماییم کنید.
من خودرو برادرم و امانت گرفتم متاسفانه تصادف میکنم وکسی که به خودرو من زده متواری میشه،همون لحظه با 110تماس میگیرم وصورت جلسه مینویسه و من اقدام به شکایت میکنم،جلسه اول شورای حل اختلاف طرف مقابل حاظر نمیشه ونتیجه اینکه شکایتم رد میشه اینطور که میگن مالک ماشین من نبودم .الان 20روز وقت اعتراض دادن ،چطور اعتراض بدم ؟ ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام،اگر نسبت به این رای اعتراض کنید ،مجددا رد میشود ،بایستی مالک ماشین شکایت مطرح مینمود.از ابتدا شکایت شما از لحاظ شکلی درست نبوده.دادخواست مجدد از طرف مالک ماشین ثبت نمایید موید باشید