23 بهمن 1402

آگهی دیوار و گرفتن چک بابت پرداخت سرمایه

دسته بندی : حقوقی | استرداد لاشه چک
پانیذ قمشی بزرگ
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام بنده ازآگهی دیوارتوسط شخص آگهی دهنده به یه شرکت معرفی شدم ازبابت سرمایه ،درقبال پنجاه میلیون 89 میلیون چک گرفتن یه چک 40میلیونی هم ضمانت گرفتن،تقریبا130میلیون چک گرفتن ولی پنجاه میلیونونزدن به حسابمون ،الان بیست روزه امروزفردامیکنن چطوری میتونیم شکایت کنیم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام با توجه به مدارکی که دارید ابتدا اظهارنامه ارسال کرده و سپس دادخواست حقوقی استرداد لاشه چک مطرح کنید.