23 بهمن 1402

مجارات تبعی و اثار ان

دسته بندی : کیفری | سایر دعاوی
علیرضا اسلامی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام خدمت وکلای محترم سوال برای من پیش آمده من حدود یک سال پیش به جرم نزا دسته جمعی که کاملا بیگناه بودم و بیگناهیم با فیلم های دوربین ثابت شد 10 رو بازداشت موقت رفتم و بعد آن قاضی کلا برای من حکم براعت داد الان میخواستم بدونم در استخدام نیروی انتظامی برای من مشکل میشه یا نه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام شما برائت گرفتید و به هیچ وجه نگران نباشید ممکنه این اتفاق برای هر کسی اتفاق بیفته و برای شما در استخدام هیچ مسکلی وجود ندارد