23 بهمن 1402

فروش کد ملی برای خرید خودرو

دسته بندی : مالیاتی | سایر دعاوی
مرصاد پوراعتضاد
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید. آیا در صورت فروش شماره ملی به شخص دیگر برای وارد کردن خودرو، فرد صاحب شماره ملی در آینده باید مالیات بدهد یا تمام مالیات ها و هزینه ها به عهده ی شخص وارد کننده است؟
میشه داخل قرارداد نوشت که هیچ گونه مالیاتی به عهده ی صاحب شماره ملی نبوده و به عهده ی خریدار شماره ملی است؟ اینطوری درست میشه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام و احترام در هر صورت مالیات آن بعهده صاحب کد ملی خواهد بود.