05 اسفند 1400

تهدید به آدم ربایی ، ضرب و شتم

دسته بندی : کیفری | آدم ربایی
ناصر روحی زاده
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام ببخشید من چند شب قبل 4نفرازاقواممون به منزل ما ریختند در نیمه شب ساعت 3بامداد درحالی که دعوای آنها با پسرخاله من که منزلشان دیوار به دیوار ما بود آنها من را به زمین کشیدند و من را کتک زدند من شاکی آنها شدم آنها خلافکارند من راتهدید کردند که توسط بلوچ ها منو میدوزدند یا به هر جرمی روی من وخانواده ام اعتراف می‌کنند من دانشجو ام آنها هم پول دارند وهم پارتی نمیدونم چکار کنم یه طرف آینده ام هس و طرف دگه آبروم چکار کنم ؟ آیا راهی هست که هویت من مخفی بماند؟

پاسخ کارآموز وکالت :

سلام شما در این مورد اصلا پا پس نکشید و مراحل قانونی را طی کنید اگر واقعا دچار استرس شده آید میتوانید رزرو مشاوره نمایید تا راه کار به صورت اصولی مطرح شود.