25 بهمن 1402

امکان رجوع از هبه به فرزندان....

دسته بندی : حقوقی | تایید رجوع از هبه
الهه محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام مادر من سهم یک هشتم ماترک از ارث پدرم را که بهش میرسه در محضر رسمی اقرار کرده که بخشیده به فرزندان و دو شاهد امضا کردن ، حال فرزاندان از بابت 5 سال که مادر در اپارتمان پدری سکونت داشته درخواست اجرت المثل ایام تصرف رو کردن و محکوم به پرداخت شده ، والان پشیمانه از بابت اقراری که کرده ، ایا با این اوصاف راهی برای ابطال اقرار وجود داره که به حقش برسه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام و احترام کاربرگرامی متأسفانه مطابق بند 1ماده 803 قانون مدنی امکان رجوع از هبه در این مورد وجود ندارد. موفق باشید