30 بهمن 1402

دانلود فیلم و سریال از سایت های مختلف

دسته بندی : رسانه | کپی رایت
محمدرضا امانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید.
بسیاری از سایت های ایرانی، فیلم و سریال خارجی و همچنین بازی های رایانه ای خارجی را به طور رایگان قرار می دهند تا دانلود کنیم.آیا دانلود فیلم های سینمایی خارجی و بازی های رایانه ای کرک شده خارجی موجود در این سایت های داخلی، خلاف قوانین کشور است و منع قانونی دارد یا خیر؟ممنون میشم درباره فیلم و سریال و بازی توضیح دهید که آیا می توان هر سه تا را از این سایت ها دانلود کرد یا خیر.

پاسخ کارشناس حقوقی :

باسلام، کاربر گرامی با توجه به اینکه از طریق سایت های داخلی اینکار انجام شود و هم چنین به واسطه اینکه قوانین در حوزه مالکیت فکری در شرایط فعلی شامل ایراداتی هستند لذا در عمل و تحت شرایطی که بیان گردید دانلود فیلم و سریال ها مشکل ساز نخواهد شد.