30 بهمن 1402

چگونگی مطالبه اسناد و مدارک از وکیل

دسته بندی : حقوقی | صدور چک بلا محل
سهیل فیضی عظیمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام عرض ادب احترام .....یه سوال داشتم ما وقتی که اسناد و مدارکی رو پیش وکیلی که پیگیر کارهامون بوده داشته باشیم .میتونیم ازش درخواست کنیم که از تمامی مدارک کپی یا عکس بگیریم تا نشون یه وکیل دیگه بدیم یانه؟

دوم اینکه از کجا متوجه بشم تمام مدارک در اختیارم می‌زاره یا نه ؟
چون خودم از اول پرونده در جریان نبودم چه مدارکی رو قبلاً به وکیل واگذار کردند

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام قانونا وکیل موظف است نسبت به اصول اسناد و مدارکی که از موکل دریافت می کند رسید دهد و شما میتوانید کپی از اوراقی که در اختیار وکیلتان است درخواست دهید و یا با مراجعه شخصی به پرونده از اوراق پرونده کپی تهیه نمایید معمولا وقتی وکیل متوجه شود موکل قصد ارائه استناد مدارک به همکار دیگر را دارد این موضوع حمل بر عدم اعتماد موکل تلقی می شود و کیل نسبت به ادامه پیگیری دلسرد خواهد شد.