30 بهمن 1402

شکایت فروش مال غیر و منع تعقیب

دسته بندی : کیفری | فروش مال غیر
شایان حیدری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام،ساعتی قبل سوالی پرسیدم که قسمتیش رو اشتباه مطرح کردم،مجددمطرح میکنم.زمینی به من و4 نفر ارث رسید،که کل سهم یکی از وراث و14٪سهم ورثه دیگری را خریدم،با بیع عادی.2ورثه دیگر هم هرکدام از کل سهمشون یک پنجم وکالت بلاعزل بهم دادن برای دستمزد هزینه هایی که کردم.من خانمی55ساله وکم سوادم،سال91پسرم که 16سال داشت رو فرستادم برای متراژ کل زمین،چون چند سال شاگردسنگکار بود وفکر کردم از متراژ زمین سر درمیاره.پسرم رفت متراژ کرد وگفت کل زمین50هزارمتره ومن به خودم گفتم دونیم سهم مال منه و دونیم سهم مال سایر ورثه پس 50هزارمتر تقسیم بر2 میشه 25هزارمتر،وازسال92تا96_22هزارمتر با بیع عادی فروختم،در1402 متوجه شدم،کل زمین20هزارمتربوده وسهم من25 هزارمتر نبوده،ورثه وخریداران باهم میخوان فروش مال غیر شکایت کنن ازم،پسرم الان27سالشه اگه بیاد اقرار کنه پیش بازپرس که در متراژ غیرعمدی دچار اشتباه شده وبه من گفته50هزارمتره زمین(سوال اول)آیا شکایت فروش مال غیر ورثه وخریداران بطرفیت من منع تعقیب میخوره؟(سوال2)ورثه وخریداران از پسرم نمیتونن هیچ شکایت کیفری وحقوقی بکنن ویا تقاضای خسارت بکنن؟)پسرم عمدی اینکارو نکرده.ممنو

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام، کاربر گرامی اختلاف بین متراژ زمین متعلق به شما و زمینی که فروختید زیاده و ازین نظر نمیتونه ذهن بازپرس یا دادیار را قانع کنه که شما اشتباه کردین، نه هیچ مجازاتی برای پسرتون وجود نداره چون نقشی در فروش نداشته و صرف اشتباه در متراژ مجازاتی ندارد