آیا فروش خودرو توسط همسر مصداق فروش مال غیر است

دسته بندی : کیفری | فروش مال غیر
کبری پیرداده بیرانوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

جنابعالی بیشتر سردرگمم کردید،لطفا احترام قائل باشید و سوالات رو ا نطوری که‌پرسیده شده جواب بدید.
آیا از همسر در صورت فروش خودرو ،می‌توان بابت فروش مال غیر شکایت کرد؟
2_اگر خودرو را اوراق بنماید و پس از آن بفروشد باز ،فروش مال غیر صورت گرفته؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی، همکار محترم به خوبی پاسخ شما را داده اند و سوال شما تکراری است.