01 اسفند 1402

صدور قرار منع تعقیب و اعتراض به آن

دسته بندی : کیفری | ممانعت از حق
شایان حیدری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام ووقت بخیر خدمت شما
بنده درمورد شکایت مزاحمت ملکی وممانعت ازحق از عمویم شکایت نمودم وبعد مراحل تحقیقاتی گزارش کارشناسی رای رابه نفع من داد و7روز هم برای گزارش کارشناسی وقت دادن تو این هفت روز عمویم زیرکانه عمل کرد وگفت که رضایت بده منم راه ملک توراباز میکنم منم رفتم با استناد به ماده 79ترک تعقیب دادم و4روز بعد رفتم لایحه تعقیب مجدد دادم الان رای صادرشده وترک تعقیب دادن.الان توروند کار پرونده من زده پرونده مختومه شده‌الان چکارکنم لطفاًراهنمایی فرمایید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام، کاربر گرامی آیا به قرار منع تعقیب اعتراض کردید؟! ـ درضمن درصورتی که شکایت کیفری رد شد میتوانید حقوقی شکایت کنید، جهت مشاوره دقیقتر میتوانید از طریق سایت تماس بگیرید