02 اسفند 1402

آیا من می‌توانم دو حساب اعلام نشده محکوم علیه را در دادگاه اعلام کنم

دسته بندی : حقوقی | تامین خواسته
Faranak Zangene
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام،محکوم علیه اگه درخواست اعسار بده باید حساب های بانکیشو ضمیمه کنه?مثلا بگه چندتا حساب دارم?و اگه باید بنویسه سه تا حساب داشته باشه ولی تو دادخواست فقط بگه که من یک حساب دارم من میتونم بگم ایشون برای فرار از دین اطلاعات دو حساب دیگشو نداده?

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

بله میتوانید اعلام کنید و در دادگاه تقاضای استعلام از حساب‌های مذکور را تقاضا کنید دادگاه استعلام را به اداره حقوقی بانک مربوطه میفرستد و اطلاعات حساب محکوم علیه را در اختیار شعبه قرار میدهد