03 اسفند 1402

فروش مال غیر و اثبات آن

دسته بندی : کیفری | فروش مال غیر
شایان حیدری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خدمت شما، پدر من 20 سال پیش زمین کشاورزی را خریداری کرده است ، حالا بعد از 20 سال یکی اومده میگه اون زمین فلان قسمتش مهریه همسر من بوده که پدر شوهر این زن بیش از 25 سال پیش این زمین را فروخته به فردی دیگری و بعد از چند سال پدر من از اون فرد خریده یعنی پدر من خریدار دوم هست ، حالا اگر همسر این فرد شکایت کنه تکلیف ما چی میشه زمین رو از ما میگیرن اگه اینکار بشه این همه سال این زمین از ما بوده و روی آن زحمت کشیدیم به راحتی از ما بگیرن اونوقت ما چکار باید کنیم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام، کاربر محترم در صورتی که اثبات شود زمین مهریه بوده است میتوانند مطالبه کنند و شماهم بایستی شکایت فروشنده رو بخاطر فروش مال غیر کرده و مطالبه ثمن معامله به قیمت روز کنید، در صورت نیاز به بررسی و مشاوره بیشتر از طریق سایت تماس بگیرید