04 اسفند 1402

تصرف عدوانی و غیرمجاز

دسته بندی : حقوقی | رفع تصرف عدوانی
محمود رئیسی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام آیا ملکی که در اختیار شهرداری یه مقدار کمی مثلا 7 مترمربع تصرف کردی و شهرداری نمی‌دانسته بعد شهرداری زمین به ‌کسی دیگر واگذار کرده کسی که ملک از شهرداری خریداری کرده است شاکی کسی که 7 متر تصرف کرده است سوال ؟ آیا کسی که اول 7 متری بدون اطلاع شهرداری و قبل واگذاری تصرف کرده حق بر این زمین 7 متری داره از نظر حقوقی این 7 متر ساخته و به ملکش ضافه کرده است

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام‌ خیر هیچ حقی برای متصرف سابق و غیر مجاز ملک ایجاد نخواهد شد