06 اسفند 1402

آیا پس از مهلت می‌توانم به رای اعتراض کنم ؟

دسته بندی : حقوقی | تجدید نظر خواهی
Faranak Zangene
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلا م
دادگاه تجدید نظرم محکوم شده ولی اعلام کرده چون مبلغی را حساب دادگستری نریختم درخواستم رد شده چکار کنم الان بمنم نگفته بود کسی باید مبلغی را واریز کنم با این وضعیت دیگه حق اعتراض یا واریز مبلغ را ندارم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

بیست روز پس از ابلاغ دادنامه درسیستم ثنا حق اعتراض و تجدیدنظر خواهی از حکم را دارید در صورتی که خارج از مهلت ثبت شود دادخواست شما رد میشود