مطالبه هزینه های تکمیل اپارتمان از فروشنده

دسته بندی : حقوقی | تجدید نظر خواهی
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
بنده سه سال پیش یک واحد پیش فروش را با حیاط و خودرویی معاوضه کردم که خودرو را پس از تحویل به مالک واحد ،ایشان فروخته ولی در منزلی که طی معاوضه به ایشان داده ام سکونت دارد
که ایشان واحد مورد معامله را تکمیل نکرد، و من طی شکایتی آن واحد را با برگه کارشناسی شده توسط داورز فک قفل گردیده و تحویل گرفتم، خود نواقص داخل را تکمیل کردم و در حال اقدام به اسباب کشی به آن واحد بودم که فردی مدعی بر آن که آن واحد مال ایشان می‌باشد دوباره طی شکایتی بر فروش مال غیر در کیفری دو رای بر محکومیت و رد عین مال و در صورت تعذر مثل یا قیمت روز و مبلغ سه میلیارد و دویست میلیون جریمه محکوم شد،
ولی اشاره ای به ضرر و زیان یا مخارج داخل واحد نشده،و بنده سه سال هست اجاره نشین می‌باشم
آیا لازم به اعتراض می‌باشد یا ضرر و زیان و هزینه ای که برای تکمیل واحد هزینه کردم در شعبه اجراییه محاسبه میشود؟
و ماشین هم فروخته شده آیا برگردانده میشود ؟
چه مراحلی را باید طی کنم؟
قبل از اتمام وقت برای تجدید نظر ،یا در شعبه اجرای احکام اقدام به درخواست ضرر و زیان کنم؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام - کاربر محترم اگر در دادخواست خود دررقسمت خواسته با نظر کارشناس رسمی دادگستری این موضوع ذکر شده باشد نیاز به لایحه دارید در غیر اینصورت داوخواست جداگونه نیاز میباشد