06 اسفند 1402

اثبات عقد هبه و رجوع از آن

دسته بندی : حقوقی | تایید رجوع از هبه
شایان حیدری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

جناب قربانی سلام.ببینید اپارتمان که خریداری شده بنده با فروشنده کاملا درارتباط بودم تمام بدهی های اپارتمان و ثمن رو بنده پرداخت کردم حتی مکالمات بنده با ایشون موجود هست که جهت انتقال سند .بنده ماشین و یه ک واحد اپارتمان بابت خرید اپارتمان جدید فروختم در ضمن قولنامه که خانمم نوشته بود که بنده سر کار بودم بهش اعتماد کردم در موقع مقرر مبلغ قولنامه واریز شد در واقع قولنامه فسخ شده بود که بنده بعد از یک ماه بر مبنای اون قولنامه اقدام به پرداخت کردم.ایا میتوانم اقدام به استرداد ثمن یا الزام به سند داشته باشم یا حتی سفته بابت وام اپارتمان هم بنده به فروشنده دادم.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام، کاربر گرامی میتوانداثبات عقد هبه کرد و بنا به دلایلی از آن رجوع کرد، جهت بررسی موضوع و مشاوره دقیقتر تماس بگیرید