امکان رجوع از هبه وجود دارد؟

دسته بندی : حقوقی | تایید رجوع از هبه
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سلام و خسته نباشید . فرمودید اگر متهب *پسر *واهب باشد امکان رجوع هبه نیست . سوال من اینه که اگر متهب *دختر* واهب باشه و ماشینی که بهش هبه شده رو بخواد از پدرش بگیره ( درصورتیکه سند 6 دانگ ماشین 2 سال است که به نام دختر است) باز هم امکان رجوع هبه از طرف پدر وجود ندارد ؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

کاربر ‌گرامی باسلام؛ ماده 803 قانون مدنی در بنود خود از هبه اولاد به والدین و بالعکس سخن گفته و انرا از موانع رجوع از هبه عنوان کرده است لذا فرقی بین دختر و پسر در این زمینه نیست و کلمه اولاد هردو را شامل میشود بنابر این در فرض هبه پدر ب دختر یا پسر و یا بالعکس امکان رجوع از هبه و استرداد موهوب منتفیست موید باشید