07 اسفند 1402

رفع سوءاثرازچک برگشتی ورفع توقیف حساب

دسته بندی : حقوقی | صدور چک بلا محل
محمد قاسمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
من یه چک 6میلیون تومانی مال سال 98 داشتم که برگ شد بعد از گرفتن لاشه چک در منزل مفقود شد تا چند روز پیش لاشه چک جهت رفع سو به بانک دادم بانک میگه حکم قضایی رو چک هست .حکم نسبت به چک هست یا نه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام ووقت بخیر.باتوجه به اینکه دارنده چک اقدام به درخواست توقیف حساب شماازطریق دادگاه یاشوری کرده است شمابایدازبانک یاکسی که چک رابرگشت زده بود،کلاسه وشعبه ی اجرای احکام دادگاه یاشوری حل اختلاف رابگیریدوبه شعبه مربوطه مراجعه ودرخواست رفع توقیف ازحساب بدهید.موفق باشید