07 اسفند 1402

تنظیم لایحه تجدیدنظرخواهی

دسته بندی : کیفری | استفاده از سند مجعول
مهسا آخانی
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

درود
من بخاطر انجام بزه به 7ماه و 16 روز حبس تعزیری
بخاطر استفاده از اسناد مجعول به 7 ماه و 16 روز حبس تعزیری
مجموعا 15ماه و 2 روز حبس تعزیری محکوم شدم.
تقریبا 4 روز باقی مانده که به رای دادگاه اعتراض بکنم.
هیچ سابقه کیفری ندارم.
امسال دیپلم گرفتم برای کنکور درس میخونم.
از وکلای محترم میخوام یک تجدیدنظرخواهی یا لایحه برام تنظیم بکنند که این رای دادگاه تجدیدنظر به جزای نقدی، تعلیق، پابندالکتریکی یاهرچیز دیگری بجز حبس تبدیل بشه.
لطفا خواهش میکنم اگر در توان شماهست اینکار رو بکنید پیامم رو جواب بدین و بگین چقدر هزینه داره.
ممنونم.

پاسخ کارآموز وکالت :

کاربر محترم با سلام لطفا از طریق برقراری تماس تلفنی شرح اقدامات صورت گرفته و رای صادر شده را مطرح بفرمایید تا در ارائه مشاوره و تنظیم لایحه و اعلام هزینه اقدام شود