07 اسفند 1402

ارث بردن از ماترک متوفی

دسته بندی : ارث و امور حسبی | تسلیم اموال غایب به ورثه
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

پدربزرگم سال 1388 فوت کرده و پدرم سال 1400 پدر بزرگم زمین ها و ملکهای زیادی در استان گیلان داشتند که به جز یک زمین که سند تک برگ دارد مابقی قولنامه ایست که از همه این ملکها فقط سند تک برگ دست ماست و سوال بنده از شما این است که با توجه به این که از جای دقیق و حد و حدود زمین های قولنامه ای آگاهی ندارم میتوانم از وراث پدربزرگم سهم الارثم را از همین زمین سند دار طلب نمایم؟منظور میزان سهم خودم از همین زمین نه از کل املاک ممنونم اگر پاسخ دهید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام وقت بخیر اگر سند داره و به اسم متوفی ثبت شده قابل توقیف است و از اجرای احکام میتونید استعلام بگیرید