08 اسفند 1402

روش به هم زدن معامله ی خودرو

دسته بندی : حقوقی | الزام به تنظیم سند خودرو
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام و و قت بخیر ، سال 96 ماشینی فروختم به مبلغ 10 م ،طرف خریدار 1 سوم مبلغ پرداخت کرده، و تا به الان نه تعویض پلاکی صورت گرفته نه سندی انتقال داده شده، میخواستم ببینم میتونم ماشین پس بگیرم با توجه به قیمت الان حال حاضر بازار خودرو ، قولنامه ما دستی رو یه برگ کاغذ ساده نوشته شدس ، سند تحویل طرف دادم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم بیع عقد لازم است و حتی اگر در قولنامه ی دستی نوشته شده باشد بی جهت قابل به هم زدن نیست.شما دو راه برای فسخ دارید.اول اینکه در قولنامه برای خود حق فسخ در نظر گرفته باشید.دوم اینکه قرارداد را اقاله کنید.