خرید ماشین و عدم همکاری فروشنده برای تنظیم سند

دسته بندی : حقوقی | الزام به تنظیم سند خودرو
پانیذ قمشی بزرگ
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام عرض ادب و احترام خدمت شما جسارتا من یه ماشین خریدم صاحبش نیومده تعویض پلاک کنیم بعد یه شکایت اومد روماشینم طرف بدهی جداگانه داشته اومده رو ماشین بعد من رفتم اعتراض ثالث گذاشته ام حکم بنفع من اومده باز یه شکایت عین همون اومده الان چکار باید بکنم واقعا خسته شدم اثبات مالکیت کردم ولی باز یه شکایت دیگه گذاشتن رو ماشینم.... راهنمایی کنید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام اگر تاریخ شکایت بعد از تاریخ انتقال مالکیت باشد مجددا می توانید اعتراض ثالث اجرایی مطرح کنید. شما باید با ارائه مدارک مالکیت دادخواست الزام به فک پلاک و الزام به تنظیم سند مطرح نمایید.