09 اسفند 1402

شکایت بابت خیانت در امانت در موردی که فرد از وکالت داده شده در مقابل تضمین بدهی استفاده کرده

دسته بندی : کیفری | خیانت در امانت
لیلا اردستانی رستمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت به خیر.
همسر بنده با دوستش شریک بودن همسر من پارسال مبلغ 345 میلیون به ایشون دادن و دوس همسرم وکالت خونشون به همسرم دادن امسال متوجه شدیم که نمیخواد پولمون بده و هرچی تماس پیام دادیم جواب نداد و در پیام اخر گفتن برید شکایت کنید ماهم سند منزلشون زدیم به اسم خودمون.الان دادگاه رفتیم و قاضی به ایشون گفت چرا از خونه این اقا نمیزنید بیرون و پولوشون بدید شازش کنید و ایشون به دروغ گفتن من داخل خونه زندگی نمیکنم و برادر و خواهرم اونجا ساکن هستن .الان این اقا اومد از ما شکایت کرد که خیانت در امانت کردیم درصورتی که ایشون پول ما رو نمیده وزیر بار هم نمیره میخواستم راهنماییم کنید ممنون میشم.سمد تک برگ هم به اسم همسر هست.قانونی انجام دادیم تمامی کارهامونو.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی شما باید ابتدا تامین دلیل می‌کردید و بعد دادخواست حقوقی می‌دادید در مورد دفاع از شکایت خیانت در امانت ضمن تقدیم لایحه دفاعیه خیانت در امانت مدارک و دلایل خود را به دادگاه ارائه دهید قاضی بعد از بررسی دلایل و مدارک و با توجه به محتوای لایحه، حکم مناسب را صادر می‌کند.بهترراست برای ثبت لایحه از وکیل کمک بگیرید