10 اسفند 1402

اثبات معسر نبودن زوج از پرداخت مهریه

دسته بندی : اعسار | اعسار از پرداخت مهریه
محمود رئیسی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید بنده از شوهرم طلاق گرفتم واسه مهریه اقدام کردم بعد شوهرم رفته برگه پر کرده چیزی بنامش نبوده دو تا شاهدم برده ک حقوقش 13 میلیون تومان و هیچی نداره . ولی داره همشو زده بنام باباش حالا وقت دادگاه واسمون انده میخاستم بپرسم مراحلش چطوری میشه این اقا باید قسطی بده یا باید کامل بده میشه انداختش زندان یا خیر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام شما می بایست در جلسه دادگاه اعسار ، شهود زوج را جرح نمایید و خلاف شهادت شهود احراز گردد و با ارائه دلایل و مستندات ، متمکن بودن زوج احراز گردد و