13 اسفند 1402

پرداخت نشدن پیش پرداخت

دسته بندی : اعسار | اعسار از پرداخت محکوم به
شایان حیدری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت شما بخیر خسته نباشید صاحب چک محکوم به پرداخت یک دوم از کل مبلغ و ماهیانه 2 میلیون تومان شده شماره حساب دادم اجرای احکام الان بعد از یک هفته برای من 2 میلیون واریز شده . می‌خواستم ببینم چرا پیش پرداخت برام واریز نشده یعنی یک دوم از کل مبلغی که رای صادر شده ممنون میشم راهنمایی کنید 🙏

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام، کاربر محترم میتوانید به اجرای احکام مراجعه و جلب محکوم علیه را درخواست نمایید